Vad tycker ni om henne?

Ibland vet jag inte vad jag tycker. Till exempel när det rör sig om shorts, vida byxor med hög midja eller Kate Moss.

Fast jag ofta känner för att stödja en modell som lyckats spränga längd-mallen (Kate är 5 cm kortare än vad anses "rätt" längd för en catwalkmodell), blir jag förvirrad när Miss Moss kallas för stilikon. Hennes kameleontlika förmåga att förändra och förnya sin look är en av hennes styrkor tillsammans med hennes uttrycksfulla ansikte, men jag kan ändå inte låta bli att tycka att stilen inte direkt är på topp alla gånger:




...men desto bättre andra gånger:



Jag är lättad för Kates skull att hon äntligen lyckats frigöra sig från exet Pete Doherty som var skadlig inte bara för hennes hälsa men även för hennes look. Det som slutligen blir hennes räddning är, enligt mig, skyddsängeln Bulgari, vars reklamkampanjer visar hennes bästa jag: enkel, elegant och unik.









Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej! Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig sa att jag hittade din blogg. Vad spännande att bo i Florens! Jag har knappt varit i Italien tyvärr...



Hoppas att du far en jättebra kväll, räkna med att jag kommer tillbaks hit :)

2008-12-04 @ 22:14:52
URL: http://parislisa.blogg.se/
Postat av: DENISE

trevlig blogg:)

2008-12-05 @ 16:48:04
URL: http://ribqa.blogg.se/
Postat av: Sascha

Tack tack!!! Va söta ni är!

2008-12-05 @ 17:45:13
URL: http://misswrite.blogg.se/
Postat av: Mia

Nej jag tycker hon är grym! Hon är en levande legend och redan odödlig för hon gör vad resten inte gör. Nämligen, hon kör sitt eget race, kopierar aldrig någon annan och skiter i vad resten tycker. Det är också därför hon beundras, hon vågar vad resten av oss bara drömmer om att våga.



Kram Mia

2008-12-06 @ 23:42:18
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0