Dagens dummaste

Dagens idiot, Kate Moss, är förvisso grymt vacker i reklamen för sin nya parfym Vintage. Men det hoppar så många grodor ur hennes mun att jag ibland undrar varför människan fortsätter vara en förebild och en ikon. På Chic.se läste jag idag att en av supermodellens motton är "inget smakar lika gott som det känns att vara smal".

Min första reaktion är "då har du aldrig stött på en äppelpaj med vaniljsås!"

Sedan får detta en att tänka. Förstår hon inte att miljontals tjejer ser upp till henne? Har hon inte hört om att ätstörningar är allt mer vanligt bland unga tjejer? Har vissa kändisar inget filter alls i hjärnan?

Jag tycker att det är sorgligt att ungdomar över hela världen fortsätter att ha dessa tomma, meningslösa personer som idoler. För det finns faktiskt mycket viktigare saker att tänka på i livet än att vara smal. Om man inte siktar på att förvandlas till ett ihåligt, drogat skelett som Kate Moss alltså.
Kommentarer
Postat av: Milena

ja det där va ju riktigt stooooopid sagt! Läskigt att hon är så stor idol för många!

2009-11-23 @ 00:03:24
URL: http://zavage.blogg.se/
Postat av: ranna

You go girl!! Läskigast e att man vet att hon har en dotter....stackars flicka..kommer hon bli nästa allegra versace eller va fan hon nu heter...skärpning nu...Fram me maten, bort m gnaten

2009-11-23 @ 00:22:44
URL: http://liveloveandthrive.blogspot.com
Postat av: Sascha

Ranna du är ju bara bäst! Fram me maten, bort med gnaten! heheheheh

2009-11-23 @ 20:34:35
URL: http://misswrite.blogg.se/
Postat av: Anonym

Urbota dumt...

2009-11-23 @ 20:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0