Victoria Beckham till Gossip Girl!

Idag var jag på Nordea för trista bankärenden och den 45-årige (gissar jag på) mannen som hjälpte mig med mina överföringar erkände att han "tittat på Gossip Girl till ett på natten, och nu vill jag bara sluta jobba och gå tillbaka hem och se resten!"

Då önskar jag att jag vetat om denna juicy gossip att dela med mig av: en av mina personliga stilikoner, Victoria Beckham, är aktuell för en roll i Gossip Girl. Blake Lively och Leighton Meester, årets kanske mest stilfulla skådisduo, är så förtjusta i Victorias klänningar som de fått bära i serien att de fixat in henne för en gästroll i ett avsnitt. Efter att ha gjort succé som sig själv i Ugly Betty ryktas det nu om att Victoria ska spela Chuck Bass' ex i ett kommande avsnitt! Detta är jag jättenyfiken på att se.


Vic i Vogue...

 

 
Leighton Meester i klassiskt kvinnlig röd klänning ur Victoria Beckham Collection


 

Blake Lively i en klarblå kreation från Victoria Beckham Collection...själv kan man ju bara drömma om en av Vics snyggt skurna, stiliga klänningar. Såg att priset för den snygga röda som Leighton bär ligger någonstans runt 17 000. Julklapp någon?


Kommentarer
Postat av: Maria - livet i Milano ☆

åh vad roligt om hon ska vara med! =)Leightons klänning var helt underbar, synd att den kostar också :P

2009-10-27 @ 17:22:40
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Ina

Hej!

Jag är väldigt nyfiken på hur du har nått dit du är idag. Jag vet att du praktiserade på patouf och undrar hur du fixade praktikplatsen och vad du tycker det gav dig, vad var dina arbetuppgifter etc...sedan undrar jag vad du pluggade i italien och vad du pluggar nu.Tack på förhand!Kram, Ina

2009-10-28 @ 18:17:30
Postat av: Sascha

Hej Ina! Vad roligt att du frågar det! Jo, jag studerade modemarknadsföring i Florens fram till maj i år, sedan var det obligatoriskt att gå en praktik på ett modeföretag. Jag lärde känna stylisten Bettina som driver ett företag som låg i samma lokaler som Patouf. Genom henne fick jag kontakt med Anna som driver Patouf och även Sasha som driver Pimpinette, de har gemensam butik. Så det var så jag fick praktiken! Jag tycker att det var väldigt intressant eftersom jag fick se alla delar av att driva ett modeföretag. Efter det har jag praktiserat på Cosmopolitans redaktion. Just nu skriver jag mitt examensarbete som handlar om skönhetsideal och jobbar lite som frilansjournalist. Vill du veta mer så maila mig på sascham83@yahoo.com

2009-10-28 @ 18:58:07
URL: http://misswrite.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0