Topplistan!

Nu när 2009 går mot sitt slut är det dags för min årliga "Årets Bäst Klädda"-lista! I år ser vi flera nykomlingar och många förändringar från förra årets lista...


ÅRETS BÄST KLÄDDA 2009


1. OLIVIA PALERMO







Jag har länge väntat på kvinnan som skulle klara av att knuffa ner Victoria Beckham från den eviga förstaplatsen på listan och i år kom hon, Olivia Palermo, PR-konsult hos Diane von Furstenberg i New York (nej, att festa i The City är inte allt hon gör). Återigen är det bevisat: klassisk, stilren elegans med en twist vinner alltid. I alla situationer!



2. BLAKE LIVELY






Efter Gossip Girls stilexplosion finns det en stjärna som lyser klarast - Serena van der Woodsen, spelad av den nya stilikonen Blake Lively. Hon lyckas med den inte helt lätta uppgiften att blanda Manhattanchict med rockigt edgy, och det faktum att hon ständigt ser ut som en off duty supermodell skadar förstås inte!



3. FREIDA PINTO








Stjärnan i 2009 års superfilm Slumdog Millionaire är inte bara slående vacker men även otroligt elegant och alltid strålande välklädd. Se upp för Freida Pinto.


4. LEIGHTON MEESTER





Glöm Blair Waldorfs lyxpreppy look, Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester skiner i sin egen lekfullt feminina röda mattan-stil. Hon är inte rädd för att riskera men lyckas ändå alltid pricka rätt!



5. DIANE KRUGER





Den här outfiten är enligt mig en av årets mest lyckade stylingresultat på en kändis, och inte är det enda gången i år som Diane Kruger lyst som en stjärna på röda mattan. Den tyska skådespelerskan har vunnit Best Dressed-priser i flera tidningar för sin kreativa men ändlöst chica stil.




SPECIALPRIS

Sascha and the Citys specialpris går varje år till en kändis som vågat klä sig inspirerande och annorlunda och tänjt på gränserna (förra årets vinnare: Katy Perry). And the award goes to...


LADY GAGA






Den egensinniga superstjärnan har under året visat sig i de konstigaste kreationerna - och inför varje event har vi alltid varit nyfikna på vad hon skulle ha på sig härnäst. Tummen up för fler uppfriskande stilgalningar som Gaga!



ÅRETS BÄST KLÄDDA MAN


JOHNNY DEPP






Talangfull. Dödligt snygg. Intressant. Och dessutom välklädd? Att Johnny Depp är hela världens drömkille är inte konstigt. 

 



Kommentarer
Postat av: Maria

kul inlägg! =)

fast johnny är då inte min drömkille :P

2009-12-27 @ 21:33:20
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Julia

Vad snygga kläder Olivia Palmero har på den första bilden :)

2009-12-29 @ 14:45:18
URL: http://agirllikemoi.blogg.se/
Postat av: Mia

Jag tycker Diane Kruger är min etta.



Olivia klär sig fint men när man vet att insidan är så otrevlig tappar man i poäng all around tycker jag. Hon är väl på ELLE numera dock? På accessoarer? Köper du amerikanska ELLE syns hon bland personalen.



Kram

2010-01-07 @ 16:32:41
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0