Fun Fearless Female!

Igår besökte jag Cosmopolitans event Fun Fearless Female - dagen i Solna, en heldag som fokuserade på att få unga tjejer att ta nya chanser inom karriären, att våga mer och bli mer modiga, att satsa på våra idéer och att marknadsföra oss själva för att nå våra mål.

Dagen började med en fika där jag träffade två tjejer som jag hade så mycket gemensamt med att det blev skrämmande - de jobbade båda inom marknadsföring, hade just kommit hem från en utlandsvistelse och hade pojkvänner som inte kunde svenska och därför hade svårt för att få jobb! Blev helt mållös.

Programmet innehöll föreläsningar som tog upp teman som konsten att vara modig och att lyckas som enterprenör, samt workshops om arbetsintervjuer, hitta sina drivkrafter och personlig PR (en workshop med en jättekul tävling som gick ut på att skriva en text på temat "därför är jag fantastisk" - vinnaren får en praktikplats på en PR-byrå inom mode, skönhet och livsstil...håller tummarna!). Sedan följde en pratstund med Emma Wiklund, en fantastiskt vacker och spontantrevlig tjej (som inte alls såg ut som 40...lika snygg i verkligheten som på bild!) och Cosmos chefredaktör Maja Persson som pratade om hur man blir en Fun Fearless Female...och hur man vinner en praktikplats på redationen! Vi fick en hel del tuffa frågor med oss att svara på för att tävla om den, så jag har en hel del att jobba på!

Hade en jätteinspirerande och motiverande dag och kunde inte vara gladare för att ha gått upp klockan sju på en lördagmorgon! Tack Cosmo!




Kommentarer
Postat av: zavage

Och sedan kom du hem till oss!!!!!!!!!!!!!

det var mysigt att ha dig här vännen!

puss

2009-06-01 @ 02:24:02
URL: http://zavage.blogg.se/
Postat av: Lisa

Vilket bra initiativ! Later som en jättebra dag. Hoppas att det gar bra i tävlingarna ocksa.



Kram Lisa

2009-06-01 @ 19:01:43
URL: http://parislisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0